Paste de casa cu usturoi si morcov

Paste de casa cu usturoi si morcov

Paste de casa cu usturoi si morcovi sunt poate cele mai ieftine paste pe care le putem prepara, dar sunt unele dintre cele mai gustoase si usor de preparat.
Oricand dorim o mancare rapida, proaspata si gustoasa, din ingrediente pe care le avem totdeauna in casa putem prepara paste de casa cu usturoi si morcovi.
Putem prepara foarte usor cateva paste de casa numai din oua, faina si un praf de sare, sa le fierbem in apa cu sare si dupa ce le scurgem de apa sa le combinam cu un sos pe care-l facem in 5 minute intr-o tigaie, apoi agaugam putin parmezan si avem o masa usoara, proaspata, gustoasa si sanatoasa.
Pentru a vedea cum sa preparam paste italiene acasa puteti accesa linkul click aici.
Dupa ce am preparat pastele facem sosul si gata, avem o mancare deosebita prospat facuta.
Usturoiul este cel mai tare antibiotic natural pe care il gasim atat de la indemana, asa ca este foarte indicat sa il folosim cat mai des in preparatele noastre, nai ales la paste, unde este un ingredient necesar si da un gust deosebit de bun pastelor.
Morcovul este plin de vitamine si fibre, deci este benefic organismului nostru si in plus are si o culoare frumoasa si va aface tot mai apetisantele preparatele cu morcov, care contine betacaroten si vitamina A si E.
Mai adaugam la prepararea paste de casa unt si patrunjel verde proaspat tocat si iata o mancare plina de vitamina C, un antioxidant minunat care face minuni.
Procedam la combinarea untului cu usturoiul si patrunjelul la fel ca la reteta de pui Kiev = vedeti reteta aici.
Obtinem deci o masa consistenta, plina de nutrienti si extrem de gustoasa din alimente pe care le neglija, de multe ori fiind atat de comune.
Si copiii vor indragi un astfel de preparat asa ca nu ezitati sa il pregatiri ori de cate ori aveti ocazia.

INGREDIENTE :

Pentru paste, pentru fiecare portie avem nevoie de :
– 100 g faina
– 1 ou
– un praf de sarel iar modul de preparare il puteti vedea urmarind filmuletul de mai sus sau linkul din descriere.

Pentru sos avem nevoie de :

– 30 g unt
– 1 morcov
– 4 catei de usturoi
– patrunjel verde proaspar tocat
– parmezan

MOD DE PREPARARE :

Va recomandam si.....




Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *