Orez fiert in stil chinezesc – Reteta video

Orez fiert in stil chinezesc – Reteta video

Orez fiert in stil chinezesc este o binecuvantare, in sensul ca amelioreaza numeroase boli grave si ajuta creierul, inima, sistemul digestiv.
Putem vindeca chiar si cancerul de piele, de san, genital sau de prostata, cu un consum regulat de orez fiert in stil chinezesc.
Orezul are colesterol zero, asa ca ne este foarte util in prevenirea bolilor de inima.
Nu numai ca este foarte sanatos, dar este si foarte gustos acest orez fiert in stil chinezesc.
Fata de modul european de preparare a orezului, cand preparam orez fiert in stil chinezesc, orezul se alege bob cu bob si nu se aduna in cocoloase lipite.
Deasemenea se fierbe exact cat trebuie, bobul de orez fiind pufos, insa stilul chinezesc de orez fiert, scoate toata dulceata orezului si capata un gust deosebit de bun.
Putem manca orez fiert in stil chinezesc ca si garnitura, la orice mancare cu sos, sau in loc de paine , ceea ce va aduce un plus de sanatate in orice dieta.
Consumul regulat de orez fiert aduce numeroase beneficii organismului prin detoxifiere si energizare.
Si mai plin de beneficii este consumul de orez brun, in comparatie cu orezul alb.
Orezul brun este bogat in sodiu, potasiu si minerale esentiale.
Este un produs alimentar minunat care detoxifica corpul si il curata de toate fluidele nesanatoase.
Urmarea aceastei diete de detoxifiere cu orez ajuta, de asemenea, la cresterea energiei, a vigilentei mentale si poate fi, totodata, un instrument foarte eficient pentru a elimina greutatea corporala in exces.
Un program de baza ce ofera o detoxifiere cu orez brun a organismului dureaza 5 zile, timp in care corpul se presupune ca este curatat de toxine si de substante chimice nocive, prin urmare este destul de usor de finalizat.
Una dintre cele mai renumite diete este cea care presupune consumul de 5 mese mici pe zi, care sa includa doar orez brun fiert in apa.
Persoanele care urmeaza acest regim alimentar nu au voie sa manance si alte tipuri de alimente, insa trebuie sa bea cel putin 8-10 pahare de apa plata pe zi, fiind permisa si consumarea unui pahar cu suc de legume proaspete.
Asadar, este foarte util de stiut reteta de prepare orez fiert in stil chinezesc, fapt ce m-a determinat sa public si aceasta reteta.
In plus, orul fiert in stil chinezesc este baza pentru orez prajit cu ou, pentru care va trebui sa pastram si sa racim, la frigider, foarte bine orezul fiert, cateva ore si numai dupa acesta racire sa preparam orez prajit, pentru ca orezul sa ramana bob cu bob si sa nu se adune in cocoloase lipite, ca atunci cand folosim orezul cald.

MOD DE PREPARARE orez fiert in stil chinezesc puteti vedea in filmuletul de mai jos.
Vizionare placuta !

Va recomandam si.....
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *