Salata de fructe sanatoasa si detoxifianta

Salata de fructe sanatoasa si detoxifianta

Salata de fructe este extrem de gustoasa, parfumata si plina de vitamine si fibre, atat de benefice organismului.
Este foarte recomandat, pentru un stil de viata sanatos sa consumam legume si fructe, insa de cate ori trecem pe langa fructiera si amanam sa luam un mar, sau orice alt fruct.
De multe ori fructele se strica pe masa, ocolite de atatea ori.
Oricum, una este sa mancam un singur fruct si altceva este sa avem o salata de fructe, gata preparata si sa punem un bol cu fructe din salata, zemoase, care si-au combinat gusturile si avem o salata extraordinar de gustoasa pe care sa o savuram.
Este atat de gustos si atat de simplu de preparat si avem o salata de fructe care ne va detoxifia intreg organismul si va ajuta la o digestie normala, deoarece fructele se digera direct in intestine, iar continutul bogat in fibre vor curata intestinele.
Si cei mici o vor adora si preparand salata de fructe saq-i determinam sa manance fructele sanatoase.
Acum, cand pe piata au aparut deja fructe de sezon, putem alege orice fructe dorim si sa preparam o salata de fructe absolut delicioasa si foarte frumoas colorata, pe care sa ne dorim sa o mancam doar privind-o.
Mai ales ca urmeza o vara intreaga, cand vor aparea tot felul de fructe pe masura ce se coc, vom putea prepara salata de fructe tot mai des din fructe proaspete, care ne vor revigora intreg organismul, profitand de darnicia naturii.
Vom combina mereu alte fructe si vom obtine savoaruri diferite fara ca sa ne saturam vreodata sa o avem pe masa.
Pe de alta parte, de cate ori nu am plecat dimineata in fuga spre serviciu fara sa avem timp sa mancam cea mai importanta masa din zi : micul dejun.
Daca preparam salata de fructe seara, numai bine se va raci pana dimineata in frigider si ne va lua doar 5 minute sa avem cel mai gustos si mai sanatos mic dejun, care ne va da putere pentru o noua zi.
INGREDIENTE :

Eu am folosit
– 2 mere
– 2 banane
– 2 nectarine
– 2 fructe de kiwi
– 6 caise
– 10 capsuni
– 2 portocale
– pepene galben
– 1 lamaie
– 100 ml alcool – rom
– 200 ml frisca lichida
– fulgi de migale si ciocolata pentru decor.

Deasemenea am pastrat jumatatile de pepene galben, le-am decorat si le-am folosit ca boluri pentru servit.

MOD DE PREPARARE :

Va recomandam si.....
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *