Categorie Idealika: Paine

Prajitura "reciclata"

Prajitura „reciclata” din ramasite de prajituri

Prajitura „reciclata” este o prajitura prin care salvam ramasitele de cozonac, fursecuri, biscuiti, piscoturi, briose,...

Chifle impletite

Chifle impletite pentru micul dejun

Chifle impletite pentru micul dejun sunt foarte aspectuoase pentru portii individuale de mic dejun. Au fix marimea potrivita pentru a face...

Paine impletita sau paine colac

Paine impletita este o paine pentru ziua de sabat sau zile de sarbatoare, pe care evreii o pregateau special pentru a marca diferenta si...

Pasca

Pasca fara aluat – Reteta video

Pasca facea in trecut referire la un fel de paine consumata de catre evrei in timpul Pastelui, preparata din faina obtinuta din 5 cereale...

focaccia

Focaccia – reteta cu usturoi si busuioc

Focaccia este cea mai buna paine italiana cu ierburi aromatice si ulei de masline. Deasemenea se poate prepara focaccia cu busuioc si...

paine cu usturoi

Paine cu usturoi la cuptor – reteta

Paine cu usturoi la cuptor este preferata mea, indiferent daca o mananc la  ciorbe, cu bruschete , sosuri, sau la alta mancare. Este...

Paine multicereale

Reteta paine multicereale grau,secara,ovaz, in

Reteta paine, este cea mai importanta reteta dintre toate retetele culinare, orice gospodina, ar trebui sa stie sa faca paine buna. O paine...