Categorie Idealika: Paine

Pateuri de casa

Pateuri de casa – Reteta video

Pateuri de casa pufoase, fragede si delicioase, preparam foarte usor daca avem foietajul potrivit. Foietajul din comert are un gust...

Foietaj

Foietaj fraged de patiserie – Reteta video

Foietaj fraged de patiserie este reteta pe care trebuie sa o cunoastem, daca dorim sa preparam produse de patiserie acasa : pateuri sau...

Pizza Margherita

Pizza Margherita – Reteta video

Pizza Margherita este preferata mea dintre toate celelalte pizza. Blatul subtire, crocant dar fraged, sosul deosebit de bun, aromat, cu...

Blat de pizza

Blat de pizza – cel mai bun aluat – Reteta video

Blat de pizza putem face foarte usor acasa si putem adauga orice fel de topping dorim. Vom avea foarte usor o pizza adevarata, foarte...

Prajitura "reciclata"

Prajitura „reciclata” din ramasite de prajituri

Prajitura „reciclata” este o prajitura prin care salvam ramasitele de cozonac, fursecuri, biscuiti, piscoturi, briose,...

Chifle impletite

Chifle impletite pentru micul dejun

Chifle impletite pentru micul dejun sunt foarte aspectuoase pentru portii individuale de mic dejun. Au fix marimea potrivita pentru a face...

Paine impletita sau paine colac

Paine impletita este o paine pentru ziua de sabat sau zile de sarbatoare, pe care evreii o pregateau special pentru a marca diferenta si...

Pasca

Pasca fara aluat – Reteta video

Pasca facea in trecut referire la un fel de paine consumata de catre evrei in timpul Pastelui, preparata din faina obtinuta din 5 cereale...

focaccia

Focaccia – reteta cu usturoi si busuioc

Focaccia este cea mai buna paine italiana cu ierburi aromatice si ulei de masline. Deasemenea se poate prepara focaccia cu busuioc si...

paine cu usturoi

Paine cu usturoi la cuptor – reteta

Paine cu usturoi la cuptor este preferata mea, indiferent daca o mananc la  ciorbe, cu bruschete , sosuri, sau la alta mancare. Este...