Categorie Idealika: Conserve

Ceai detoxifiant de lamaie si ghimbir

Ceai detoxifiant de lamaie si ghimbir – Reteta video

Ceai detoxifiant de lamaie si ghimbir este foarte usor de preparat, mai ales daca punem toate ingredientele la borcan, ca la conserve si...

Zacusca de fasole pastai si dovlecei

Zacusca de fasole pastai si dovlecei – Reteta video

Zacusca de fasole pastai si dovlecei este extrem de gustoasa si dulce, mult mai usoara decat zacusca cu vinete, atat ca mod de preparare...

Peste marinat in ulei

Peste marinat in ulei – Reteta video

Peste marinat in ulei este cel mai gustos peste marinat. Putem folosi orice peste dorim, atat pesti mici cat si pesti mai mari. Am mai...

Varza murata pentru iarna

Varza murata pentru iarna – Reteta video

Varza murata pentru iarna se pune intre Sf. Dumintru si Sf. Andrei, adica intre sfarsitul lunii Octombrie si sfarsitul lunii Noiembrie,...

Dulceata de gutui – Reteta video

Dulceata de gutui este una dintre cele mai parfumate dulceturi, foarte gustoasa si frumos colorata. Culoarea dulcetii arata daca dulceta de...

Gogonele si conopida murate

Gogonele si conopida in saramura – Reteta video

Gogonele pentru iarna fac numai in saramura, deoarece toate celelalte muraturi au si otet, iar gogonelele sunt mult mai delicioase in...

Salata de gogonele cu gogosari

Salata de gogonele si gogosari pentru iarna – Reteta video

Salata de gogonele si gogosari pentru iarna este o salata foarte buna, cu gust putin dulce acrisor si legume crocante in sos de mustar. Am...

Suc de rosii

Suc de rosii pentru iarna – Reteta video

Suc de rosii fac in cantitati mari, mai ales daca gasesc rosii de gradina fara pesticide. Chiar si asa, spal rosiile foarte bine,...

Gogosari in otet

Gogosari in otet – Reteta video

Gogosari in otet prepar totdeauna, pentru salata de boeuf in mod special. Spre deosebire de gogosarii bulgaresti, care sunt tot cu otet...

Castraveti in saramura

Castraveti in saramura – Reteta video

Castraveti in saramura pentru iarna sunt nelipsiti din camara noastra, pentru ca sunt foarte gustosi si chiar daca punem si castraveti...