Mancare pentru copii – Decorare

Mancare pentru copii – Decorare

Mancare pentru copii putem prepara cu aceleasi ingrediente ca si mancarea noastra, sau chiar din mancarea gatita pentru toata familia putem pune portii pentru copii, numai ca o putem aranja cat mai atractiv pentru copiii nostri, destul de usor.
Nu numai ca vor manca mai cu placere, insa le vom dezvolta si simtul estetic si-i vom pregati pentru o viata activa, creativa si ingenioasa.
Putem profita de aceasta oportunitate de a aranja mancarea mult mai atractiv si in ideea de a-i detremina pe copii sa manace legume si fructe, pe care in alta situatie nu le-ar manca.
Ar putea sa para greu la inceput insa, pe masura ce vom exersa, vom avea idei tot mai creative si va deveni tot mai placut sa aranjam mancarea cat mai vesel posibil.
Deasemenea putem „consulta” copiii si-i vom putea determina sa-si decoreze personal diferite feluri de mancare, sporindu-si creativitatea si indemanarea.
Si ce ne va face mai fericiti decat bucuria pe care o citim pe fata micuta si inocenta ?
Daca avem grija sa cumparam tot felul de lucruri pentru copiii nostri, de la cele pentru amenajarea camerei, imbracaminte si jucarii, care mai de care mai sofisticate, chiar cu pretul unor sacrificii mari, cu atat mai mult vom putea sa decoram mancarea pe care o preparam cu atata grija.
Bininteles ca mancarea pentru copii decorata cat mai haios, va fi dovada iubirii ce le-o purtam, iar copiii simt asta din cele mai mici gesturi.
Le dam iubirea noastra si vor invata sa fie si ei la fel de iubitori, devenind oameni mai buni intr-un viitor pe care il dorim minunat pentru copiii nostri, dar care se cladeste inca de pe acum.
Puteti vedea si reteta de chiftele din cartofi „Happy face” dand click aici
Prin fiecare lucru frumos pe care il creem, oricat de mic ar fi acela, schimbam defapt modul de perceptie, dorinta de frumos si cream o lume mai buna, de care avem atat nevoie.
Ori lucrurile mici fac lucrurile mari, iar fericirea sta in lucruri marunte.
Asadar, decorati mancare pentru copii si numai propria imaginatie va fi singura limita.
Spor la decorat !

AICI VEDETI O PRIMA IDEE :

 

Va recomandam si.....
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *