Inghetata de fructe – fara masina de inghetata

Inghetata de fructe – fara masina de inghetata

Inghetata cu fructe putem prepara atat de usor acasa si cred ca e bine de stiut retete simple de inghetata avand in vedere ca deja s-a incalzit afara si urmeaza o vara torida.
Am asteptat luni intregi sa vina vara, dar cand este foarte cald cautam sa ne racorim cat mai placut.
Daca barbatii se descurca cu o bere rece, noi femeile si copiii adoram inghetata, iar daca este cu fructe cu atat mai bine, este chiar mai racoritoare si mai revigoranta.
Cu atat mai mult daca avem o reteta simpla de facut in casa , in doar cateva minute, este mult mai bine.
Nu mai ste necesar sa o cumparam din oras si sa ajungem cu ea jumatate topita acasa, o putem avea in figider, la indemana tot timpul.
Nu avem nevoie neaparat de masina de inghetata pentru a o prepara, nu avem nevoie de tehnici sofisticate sau de ingrediente rare si pretentioase.
Daca avem fructe de orice fel, putin suc natural de fructe, iaurt, miere sau alt indulcitor, lucruri care sunt permanent in orice casa, vom putea prepara la minut oridecate ori ne dorim.
Nimic nu e mai usor ca fructele care raman uitate in fructiera sa fie salvate si sa le savuram in inghetata mult iubita.
Asa ca oridecate ori vedem fructe uitate care sunt pe cale sa se strice si sa le aruncam, le putem marun ti cu cutitul si sa le adaugam in congelator.
Asa congelate ne ajuta sa preparam o inghetata „la minut” fara sa mai fie nevoie sa asteptam cateva ore pentru ca inghetata sa se congeleze.
Important e sa observam mereu fructiera si sa ne salvam si de risipa inutila.

INGREDIENTE :

– fructe : zmeura, kiwi, afine )
– si suc de fructe

aceasta reteta este pentru vegetarieni sau o inghetata de post

sau

– fructe maruntite in robot ( capsuni si mango )
– iaurt grecesc
– miere sau sirop de agave

MOD DE PREPARARE :

Va recomandam si.....
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *