Bomboane de ciocolata cu unt de arahide

Bomboane de ciocolata cu unt de arahide

Bomboane de ciocolata  cu unt de arahide sunt o delicatesa foarte usor de facut acasa.
Aceste bomboane se comercializeaza oriunde in lume inca din anul 1920, lucru scris cu mandrie pe fiecare ambalaj.
De fiecare data cand am fost in vreun aeroport am cumparat aceste bomboane delicioase.
Nu au acelasi gust peste tot, gustul se schimba in functie de ciocolata folosita pentru bomboane daca este ciocolata cu lapte sau ciocolata neagra.
Si untul de arahide din umplutura poate fi diferit in functie de cat zahar se adauga, ce arome si chiar calitatea untului din comert.
Fara lipsa de modestie va spun ca cele pe care le-am preparat in casa au fost cele mai bune, pentru ca am folosit ciocolata cu lapte pe care o prefer cel mai mult, deasemenea am adaugat un plus de nuca cand am preparat crema si nu in ultimul rand ca le-am preparat personal si au iesit atat de bune si frumoase.
Bomboane umplute cu unt de arahide pot fi facute in casa in timp foarte scurt, nu avem nevoie decat de 30 de minute sa le preparam si pot constitui un cadou unic pentru cei dragi daca le punem intr-o cutie frumoasa si o legam cu o fundita potrivita facuta din panglica frumos colorata.
Nimeni nu ne va crede ca le-am facut in casa manual, atat de bune si frumoase vor iesi.
Nu avem nevoie decat de ciocolata, unt de arahide, unt obisnuit si zahar pudra, deci din doar cateva ingrediente vom prepara aceste minunatii delicioase.
Bineinteles ca vom cumpara ciocolata de cea mai buna calitate si unt de arahide cu stabilizator, pentru ca am vazut in comert mai multe feluri de unt de arahide, unele fiind mai putin calitative.
Dupa ce le preparam, avem grija sa le pastram intr-un recipient de plastic la frigider, pentru ca nu temperam ciocolata, de aceea nu rezista la caldura ci, ca orice ciocolata, se va topi.
Temperarea ciocolatei este un procedeu mai greoi, asa ca este suficient sa le pastram in frigider fara sa complicam modul de preparare.

INGREDIENTE :

– 125 g unt de arahide
– 30 g unt obisnuit
– 50 g zahar pudra
– 100 g nuca maruntita ( optional )
– 400 g ciocolata

MOD DE PREPARARE Bomboane umplute cu unt de arahide :

Va recomandam si.....
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *