Biscuiti pentru cafea – Reteta video

Biscuiti pentru cafea – Reteta video

Biscuiti pentru cafea, fragezi si gustosi se pot prepara foarte usor, din numai cateva ingrediente si ii putem avea in casa mereu, dar mai ales in perioada sarbatorilor, cand se reuneste familia in sens larg, iar ziua debuteaza cu discutii vesele, despre momente hazlii din zilele precedente, amintiri din copilarie, reamintirea parintilor care, poate, nu mai sunt langa noi si alte momente specifice fiecarei familii.
Si cum ar putea debuta inca o zi minunata in familie, daca nu la cafea, unde apar rand pe rand, cei care se trezesc cu zambetul pe buze, nerabdatori sa se alture celor ce s-au trezit deja si au pregatit cafeaua pentru toti ceilalti, care asteapta aburinda, imprastiind mireasma incarcata cu amintiri.
Iar pana se trezesc cu totii si este gata micul dejun, ce ar putea fi mai nimerit sa avem pe masa, decat biscuiti pentru cafea, preparati cu aceasta reteta de biscuiti, care ne domolesc putin foamea pana incepem micul dejun, mai ales daca avem o familie vesela si plina de amintiri minunate, care, depanandu-le ne fac sa intarziem micul dejun, bucurandu-ne, indiferent daca sunt amintiri vesele sau triste, hazlii sau tragice, sunt ale noastre si ne compun viata, asa cum este ea, cu bune si rele.
Acum suntem impreuna si ne tragem puterea din simple priviri si prezente, din locul cald si bland care se numeste ACASA.
Acasa suntem, acolo unde-i avem pe cei dragi, unde gasim pacea intr-un miros, un gust, un loc, un obicei, un gand, o amintire, sau in simpla tacere langa cei iubiti si bine stiuti, care fac parte din noi, ne intregesc si ne dau identitate.
Chiar daca avem camara plina, cel mai potrivit lucru sunt biscuiti pentru cafea, care nu sunt sarati si nici prea dulci, merg perfect langa cafeaua fierbinte si vor aduna noi amintiri la gura sobei, un azi pentru maine, pentru un alt Craciun, o punte de legatura frumoasa, in timp, in jurul careia ne traim viata plini de iubire.
Asta am simtit cand am preparat biscuiti pentru cafea, o mare bucurie pentru cei dragi mie, care doresc sa va ajunga si sa va ramana in suflet, pentru eternitate…

INGRDIENTE Biscuiti pentru cafea :

– 300 g faina
– 85 g rahat tocat marunt
– 165 g unt nesarat
– 125 g zahar
– 1 ou
– 1 praf de sare

MOD DE PREPARARE puteti vedea in filmuletul de mai jos.
Vizionare placuta !

Va recomandam si.....
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *