Aripioare de pui picante – Buffalo wings – Reteta video

Aripioare de pui picante – Buffalo wings – Reteta video

Aripioare de pui picante, foarte crocante, putem servi cu sos dulce-acrisor ( buffalo wings ) sau cu orice alt sos ne dorim.
Putem prepara foarte usor aripioare de pui picante, trebuie sa respectam cativa pasi importanti pe care i-am descris mai jos, in reteta video.
Sunt extrem de gustoase si le putem prepara in doua moduri, in functie de rezultatul final pe care il dorim.
Daca dorim aripioare crocante si la exterior si la interior, le preparam in prima varianta, prajite in baie de ulei, iar daca dorim sa avem o crusta crocanta la exterior dar sa le pastram mai suculente la interior, putem alege cea de-a doua varinata.
La ambele variante de aripioare de pui picante  putem prepara sosul buffalo, care este absolut delicios, insa le putem servi si cu orice alt sos ne dorim, sau putem opta ca jumatate din aripioare sa le ungem cu sos buffalo, iar pentru cealalta jumatate sa preparam un alt sos, iar astfel sa avem gusturi diferite ale aceluiasi preparat.
Putem servi aripioare de pui picante in casa, atat calde cat si reci, chiar de la frigider, daca raman pentru a doua zi, sau le putem lua la pachet la serviciu, foarte usor si vom avea o masa delicioasa si hranitoare.
Sper din suflet sa le incercati si voi si sa va fie de folos prezentarea.

INGREDIENTE :

– aripioare de pui
– sare dupa gust
– piper proaspat macinat
– fulgi de chili
– amidon de porumb sau faina
– boia iute de ardei

Pentru sosul bugffalo :
– 2 linguri cu ulei
– 100 g unt
– 100 g ketchup
– 1 lingurita zahar
– 1 lingurita cu sare
– 1 lingurita cu piper macinat
– 1 lingurita fulgi de chili
– 1 lingurita cu amidon
– 1 lingurita boia iute
– 1 ligurita pudra de usturoi
– 1 lingura cu otet de mere

MOD DE PREPARARE Aripioare e pui picante puteti vedea in filmuletul de mai jos.
Vizionare placuta !

Va recomandam si.....




Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *