Aluat de pizza perfect – Reteta video

Aluat de pizza perfect – Reteta video

Aluat de pizza perfect si foarte usor de preparat, la mixer, este cea mai buna alegere, daca dorim una sau doua pizza mari, atat de gustoase incat le vom prepara totdeauna. Bineinteles ca daca dorim patru pizza mici, acest aluat e pizza este suficient, daca il impartim in 4.
Doar adaugam ingredientele in mixer si, in 10 minute avem un aluat de pizza perfet : fraged si catifelat, elastic, care se modeleaza foarte usor.
Din acest aluat de pizza putem prepara orice fel de pizza dorim : pizza margherita, romana, calzone, stromboli, cu carne, sau vegetariana, va spun, garantat este cel mai bun aluat din cate puteti prepara vreodata.
Dupa ce preparam acest minunat aluat de pizza il putem folosi imediat sau il putem pastra in frigider, pana a doua zi, cand va fi chiar mai bun, deoarece are timp sa se relaxeze si devine si mai catifelat.
Putem prepara aluat de pizza si sa-l pastram in congelator pana la doua luni si sa-l folosim oricand ne dorim, foarte usor, daca il avem deja preparat.
Niciodata nu strica sa il avem in congelator, iar daca avem vizitatori neanuntati, in numai 20 de minute putem servi cea mai buna pizza, pe care, cu siguranta nu o putem gasi in supermarket si chiar va concura cu succes si cu aluatul preparat in orice pizzerie cu pretentii.
M-as bucura foarte mult sa il preparati si voi si va veti convinge cat de usor se prepara si cat este de bun acest aluat de pizza, apoi garantat il veti prepara totdeauna. Am mai prezentat, mai demult o alta reteta pentru blat de pizza, foarte bun, dar acesta este chiar mai bun si mai usor de preparat.

INGREDIENTE :

– 1 pachet de drojdie uscata
– 240 ml apa calda la 45 grade Celsius
– 375 g faina
– 1 lingura cu sare
– 1 lingurita cu zahar
– 2 linguri cu ulei de masline
– inca putin ulei de masline pentru uns bolul

MOD DE PREPARARE Aluat de pizza puteti vedea in filmuletul de mai jos.
Vizionare placuta !

Va recomandam si.....
2 comentarii la “Aluat de pizza perfect – Reteta video

    Lasa un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *